Videoovervågning

Skab sikkerhed med videoovervågning på dine lokationer, tilgå nemt videomaterialet fra din telefon eller PC uanset hvor du befinder dig. Med videoovervågning installeret kan du med tryghed forlade din virksomheds lokaler, hjemmet eller noget tredje som kræver din bevågenhed.

Hos IT & Co giver vi dig råd og vejledning indenfor overvågning og sikkerhed, uanset område og sted.

UVC-G4-Bullet Videoovervågning

Videokameraer i høj kvalitet

Når du vælger videoovervågning fra IT & Co, er du garanteret en professionel løsning af høj kvalitet. Vi bruger udelukkende professionelt udstyr som er driftssikkert og giver billeder i høj opløsning. Opsætning og konfiguration sker i et tæt samarbejde med jer, for at få nøje afdækket alle løsningsforslag.

Vi kan tilbyde et bredt udvalg af digitale IP-kameraer, som hver har deres styrke i forskellige scenarier af overvågning. Fælles for alle videokameraer er at de er lavet i kvalitets materialer, og tåler udendørs montering.

Overvågning i Erhverv

Har du en virksomhed og ønsker af sikkerhedsmæssige årsager at få videoovervågning af stedet, kan det oftest nemt klares via det eksisterende PC netværk.

Ud fra lokalernes opdeling og størrelse vil vi kunne lave en plan for opsætning og konfiguration af stedet. Vi giver naturligvis også vejledning omkring lovgivningen indenfor området – især når det gælder erhverv!

Kontakt os for en uforpligtende samtale omkring jeres muligheder for overvågning.

Udvalgte kamera typer

videokamera instant
Instant kamera

Et mindre videokamera, som er let at installere og kan sættes op steder hvor der ikke er meget plads. ideel til indendørs montering. Kan benyttes med Wifi

videokamera dome
Dome kamera

Rubust dome kamera som sidder i et beskyttet kammer, som er modstandsdygtig overfor hærværk og regn. Er diskret trods sin størrelse.

videokamera bullet
Bullet kamera

Kvalitets kamera som kan drejes og justeres i mange vinkler. Har et uovertruffen billede dag og nat.

Regler for videoovervågning

I Danmark gælder en rækker regler, som du skal være opmærksom på, når du opsætter og gør brug af overvågning. Du kan nemt opsætte videoovervågning i private hjem eller andre private områder, dog skal du altid gøre evt. besøgende opmærksom på dette. Det kan f.eks. gøre ved at opsætte skilte der giver besøgende information om videoovervågning.

Advarselsskilte for videoovervågning har også en præventiv effekt imod uønsket besøg.

UVC-G3-FLEX Video