Trådløst netværk

Trådløst netværk er udbredt til næsten alle hjem og virksomheder. Det er blevet helt almindeligt at alle enheder kan forbinde til et trådløst netværk, derfor er det også meget vigtig at det altid virker optimalt. Læs også mere om vores IT service hvor vi hjælper dig andre IT udfordringer

Er jeres netværk begyndt at svinge i kvalitet, og kan du ikke opnå den ønskede performance når du arbejder på kryds og tværs af netværket? De fleste performance fejl sker i takt med at netværket bliver udvidet over tid, hvor flere og flere enheder bliver tilsluttet uden at netværksudstyret bliver vedligeholdt eller opdateret.

Mistet overblikket indenfor trådløst netværk?

Hos IT & Co er vi eksperter i fejlsøgning, oprydning og dokumentation af alle typer IT netværk. Vi fjerner alle overskydende kabler og skifter eksisterende med forskelligfarvede kabler. På den måde har du altid overblik over hvilke kabler, der går til data og hvilke til telefoni osv.

Du kan altid kontakte os til uforpligtende snak om jeres netværk, og hvordan vi kan optimere det for jer.

Fremtidssikret trådløst netværk

Oplever i udfordringer med trådløst netværk? Her er nogle af de fejl som oftes ses.

Trådløst netværk Beam

Fejl som følger af et ikke-opdateret netværk

Har du også mange enheder tilsluttet til jeres netværk? – Flere og flere enheder understøtter trådløst netværk, og bruge denne forbindelse til at kommunikere med omverdenen. Selv små enheder kan bruge wifi til at hente og sende data ud til internettet.

Mobiltelefoner, bærbar, kopimaskiner, IoT enheder, TV og endda nogle kaffemaskiner kan bruge dit trådløse wifi.

Intet IT netværk er ens, derfor vil løsningerne også varierer, alt efter hvilket behov netop I måtte have.

Fælles er dog at IT & Co har en lang og bred erfaringen indenfor opsætning og optimering af netværk. Vi har særligt erfaring med professionelt udstyr som Cisco, Ubiquiti og HP.