Om os

IT & Co er en dynamisk IT-virksomhed fordelt over 3 afdelinger, centralt i Sønderjylland og Midtjylland. Vi er den konkurrencedygtige og professionelle samarbejdspartner for en lang række private og offentlige virksomheder.

Vores forretningsområde er tilpasset vores marked og kunder, og omfatter således hardware, software, hosting, salg, installation og service.

Vi sørger for driften af PC og servere, printere, kopimaskiner, backup-systemer og IT-kommunikationsløsninger.

Vore medarbejdere er altid klar til at yde den mest kvalificerede support og er certificerede indenfor hver deres speciale.

Vi tilbyder godt IT håndværk i ethvert projekt; fra den lille én-mands installation til større serverløsninger fordelt på flere lokationer.

Godt IT Håndværk

Firmaet er etableret i 1997 og vores mission er at udvikle virksomheden med fokus på “godt IT-håndværk” og den bedste service.
Vores succeskriterie er således at pleje vore kunder så godt at de bruger os igen og igen- og gerne anbefaler os til andre!

Vi forklarer IT på Dansk

Vi er eksperter når det drejer sig om teknisk rådgivning i forbindelse med nyanskaffelse eller servicering af IT-udstyr, kopimaskiner og print-løsninger.

Vi har gjort det til vores varemærke at kunne forklare selv den mest komplekse IT-løsning på almindeligt dansk.