PC Salg og rådgivning

PC Salg og rådgivning er den stort del af IT & Co. Skal du have ny PC og er i tvivl om hvilken model du skal vælge? Markedet indenfor PC og IT-udstyr er enormt sort, og det kan være en jungle at finde rundt i.

Alt efter dit behov, kan det være vigtige elementer du skal være opmærksom på når du køber ny PC. Hos IT & Co kan vi hjælpe dig med at finde den rigtige PC til den rigtige pris sammen med dig, så du får det rigtige produkt med hjem.

Hør mere om PC Salg og rådgivning ved at kontakte os.

PC Salg og rådgivning

Tid til ny PC?

PC Salg og rådgivning

Når du køber en ny PC igennem via PC salg hos IT & Co, kan du vælge at lade os flytte alle dine data fra en eksisterende computer til den nye. Vi gennemgår den gamle computer for programmer og data du måtte have på den, og flytter i sammen råd med dig de ønskede data og programmer med over på den nye computer. Alt dette er den del af vores IT Service.

Er din PC beskadiget eller kan den ikke starte korrekt op, vil vi forsøge at flytte så meget data som muligt, i det omfang computerens tilstand tillader det.

Kontakt os til en snak omkring din PC udfordringer.

opgradering

PC opgradering

Skal din PC have nyt liv, og opgraderes med en større harddisk, nyt grafikkort eller ekstra RAM, så tager vi gerne din PC under kærlig behandling der kan forlænge din computers levetid.

En simpel og let opgradering kan ofte forlænge din PC-levetid med 2-4 år, alt afhængigt af den nuværende konfiguration.

Få en uforpligtende vurdering hos os, om hvilke opgraderinger din PC kan få.

IT & Co hjælper dig med PC salg og hardware indkøb

Reparation

Reperation

Er der sket skade på din computer, server eller andet IT-udstyr, kan det muligvis repareres uden større omkostninger. Afhængig af den defekte del, kan vi hurtig udskifte delen eller reparere den defekte del, så du igen har en funktionel enhed.

Er du i tvivl om en reparation kan betale sig, så kontakt os og få en uforpligtende vurdering af skaden, og hvilke muligheder du har for at kunne reparere enheden.

Vi kan også udføre reparation af tablets, mobiltelefoner, printere, bærbare computere, skærme m.m.

PC Salg

PC salg

Står i overfor en større udskiftning af jeres IT infrastruktur, med en investeringsplan for indkøb af nye computere, server, mobiltelefoner eller andet hardware, kan IT & Co være behjælpelig med rådgivning samt salg at det nødvendige udstyr. Vi rådgiver dig uanset om et forestående indkøb sker igennem IT & Co eller ej.

Står du akut og mangler en ny Computer, bærbar eller mobiltelefon, kan du altid kontakte os. Vi har som udgangspunkt altid lagerført de mest solgte varer, så du ikke skal vente længe for du kan komme videre.

Server PC salg

Hos IT & Co har vi mange års erfaring med in-house server konfiguration, hvor den enkelte serverløsning bliver tilpasset de opgaver den skal løse. Vi sikrer os altid at serverløsningen bliver sikker, stabil og fremtidssikret. Uanset hvad jeres server behov måtte være, står vi klar med rådgivning og et klart svar på dimensionering af jeres løsning, så I får det optimale ud af jeres server.

Få en komplet service og opdateringsaftale på din server løsning hos IT & Co. Få sikkerhed for din server drift, og overlad driften af jeres server til os. Med en serviceaftale vedligeholder vi den fysiske servers hardware, opdaterer alle nødvendige sikkerhedsopdateringer osv.

Du har vores sikkerhed for at driften af serveren altid er optimal.

PC Salg Server

Vi forhandler udelukkende professionelt server udstyr fra Dell, HP og Lenovo.