Netværk og Wifi

Har du styr på dit netværk, eller kører dine data bare i ring? Alle virksomheder oplever med tiden, at deres netværk og enheder vokser. Måske har du i en periode haft en ekstra printer tilkoblet og senere fjernet den igen. Det er dog langt fra de fleste, der husker at fjerne patchkablet inde i krydsfeltet. Det er i sig selv ikke nogen katastrofe, men med tiden kan du komme til at miste overblikket over hvilke kabler, der er i brug, og hvor de fører hen.

Har du et rodet krydsfelt i et større netværk, er der stor chance for, at der vil være såkaldte loops – altså løkker på netværket, hvor datatrafikken bare kører i ring. Det er både krævende og kvælende for netværket og kan medføre langsom trafik og ujævne forbindelser til printere og netværksdrev.

Hos IT & Co er vi eksperter i fejlsøgning, oprydning og dokumentation af netværk. Vi fjerner alle overskydende kabler og skifter eksisterende med forskelligfarvede kabler. På den måde har du altid overblik over hvilke kabler, der går til data og hvilke til telefoni.