Microsoft 365 til alle – overalt!

Produktivitet er et ord man ofte hører, når man snakker om udvikling af arbejdsmiljø. Èn ting er at forbedre det fysiske miljø, med nyt lys eller en kontorplante – En anden ting er dog at forbedre de redskaber man bruger hver eneste dag. Et produkts evne til at forbedre din produktivitet kan kort og godt samles til ét simpelt spørgsmål: Kan det gøre mit arbejde lettere, eller ej?

Ind træder Microsoft 365. Hvad er så det?
Kort fortalt så er det en samling af alle dine favoritprogrammer til produktivitet;

  • Word, til fremstilling og redigering af tekstdokumenter.
  • Excel, til regneark og økonomiberegninger.
  • PowerPoint, til præsentationer.
  • Outlook, til mail og kalender.

Det, der sætter ”365” for enden af Microsoft 365 er alle de ovenstående programmer, samt mange flere, der alle kan arbejde sammen i et fælles filsystem – Alt sammen opbevaret i OneDrive, en online ”sky”, som du altid kan tilgå 24/7 365 dage om året, uanset hvor du befinder dig, og uanset om du er på din telefon, PC eller iPad.

Arbejd sammen – Samtidig!

Som en del af Microsoft 365 kan man arbejde flere sammen om den samme fil, så effektiviteten er i fokus.
Dette kan være praktisk når man har behov for at se nye ændringer, mens de bliver lavet. Med OneDrives synkronisering, ser du de ændringer der bliver lavet med det samme. 

Illustrationen nedenfor viser hvordan 3 forskellige parter arbejder på den samme fil, mens de kan se hinandens ændringer og derfor hurtigt får skabt et helt dokument på få øjeblikke!