IT Service

Har du brug for IT service og support til drift eller hverdags problemstillinger, så har vi det rette mandskab parat til at hjælpe dig.

Når lokummet brænder, brænder det. Derfor er vi ofte, aldrig mere end en halv times kørsel væk fra din matrikel. Drejer det sig om lidt mere simple nedbrud kan det som oftest fikses online, hvor vi er på inden for ganske få minutter.

Er opgaven mere krævende kører vi gerne ud til jer samme dag.

IT Service og support

Nærværende IT Support

IT service onsite
On-Site IT Service

Vi har altid en medarbejder i dit område, som står klar til at rykke ud til dig med kort varsel.

Når tekniske problemer opstår, kan ventetiden virke utrolig lang, derfor rykker vi altid hurtig ud når I har brug for det.

Personlighed og nærværende IT support er nogle at de værdier vi værdsætter højt i vores dagligdag, vi mødet veloplagt frem hos jer, og går først igen når opgaven er tilfredsstillende løst.

It service telefon

Telefonisk IT Service

Vi sidder klar ved telefonen til at besvare dine spørgsmål, så du nemt og hurtig kan komme videre med de ting der er vigtige for dig.

Hos IT og Co kan du altid få kontakt til en support medarbejder via telefonen, Vi har en gennemsnits svartid på 12 sekunder når du ringer til os.

Afhængig af din henvendelse, forsøger vi at løse din problemstilling med det samme, så du hurtig kan komme videre.

IT service og support
Fjernsupport IT Service

Mindre PC problemer kan oftest løses hvis en tekniker får digital adgang til din PC, på den måde kan eventuelle problemstillinger genskabes og løses med det samme af vores teknikere.

Download IT & Co fjernsupport her.

Værdiskabende IT Service

Det handler om sikkerhed og tryghed i det daglige, hvor nedbrud kan betyde store forsinkelser i både de interne arbejdsgange og i hele værdikæden.

Vi drifter al jeres IT og står klar med kvalificeret assistance, hvis I får brug for hjælp.

Vi ønsker stor gennemsigtighed og vægter ”nu-og-her-service” meget højt.

For os handler det primært om at agere hurtigt men samtidig også om at agere rigtigt. Derfor er vores support både personlig og dybdegående, vi kalder os selv IT-samarbejdspartnere og ikke IT-leverandører.

IT & Co leverer bla. support til alle produkt versioner af Microsoft Windows, Lenovo Workstations, Dell og HP serverløsninger.