Info Screen

Velkommen til en bedre og mere visuel kommunikation med InfoScreens!

InfoScreens leverer billige digitale informationssystemer til alle typer af virksomheder i alle størrelser. Hos InfoScreens er vi specialister i lige netop digital signage. Vi har udviklet et digitalt system, der kan bruges til at lave digitalt indhold, som kan sendes og fremvises på alle typer af skærme. Vi gør det let for dig at få dine budskaber hurtigere ud og på en langt sjovere og mere levende måde.

Vi leverer software til alle typer af digitale skilte, informationstavler, digitale plakater, infostandere, Wayfinder m.m. Det kan fremvises på både mindre skærme, store skærme og projektorer.

Digital skiltning er et vigtigt redskab til markedsføring i forretninger, storcentre, venteområder, barer, biografer, offentlige kontorer, sygehuse m.m. Digital skiltning bruges også i forbindelse med mere faktuelle informationer som til at fremvise nøgletal, hurtig intern kommunikation, informations og vidensdeling i virksomheder m.m.

Planlæg indhold

Med en Info Screen kan du planlægge indhold og tilpasse det ned til mindste detalje. Opsæt f.eks. et tidsinterval hvori et bestemt indhold skal vises, det kunne være et aktuelt tilbud, eller et kommende arrangement. Ved udløb til indholdet automatisk blive taget af skærmen.

Tilpasset løsning

Vi leverer et klargjort system til jer, som allerede fra start er tilpasset jeres ønsker så det er nemt at gå til for jer. Systemet er klargjort på en brugervenlig måde, så det ikke kræver meget teknisk forstand at komme igang.

Den bedste løsning

Vi har gjort vores sytem unikt i den forstand at vi kan lave tilpasninger til netop jeres branche og jeres ønsker!

Har i særlige krav til branding af jeres firma logo el. lign. så har vi løsningen.

Digitale infotavler

Få vist vigtig dynamisk indhold, som løbende bliver tilpasset jeres forretning. Informationer på en digital info skærm er iøjefaldende for forbipasserende, og er oplagt som blikfang for kunder, mersalg, eller kommunikation af vigtige informationer.

Markedsføring på Info Screen

Med et informationssystem fra InfoScreens kan I som virksomhed enkelt og hurtigt kommunikere ud til jeres omgivelser og målgrupper på en lang mere professionel måde.

Informationssystemet fra InfoScreens gør det lettere, at komme i kontakt med jeres målgrupper hvad enten i ønsker at henvende jer til kunder, gæster, medarbejdere, elever/kursister eller brugere.

Hos InfoScreens har vi specialiseret os i digitale informationssystemer/digital signage. I et samarbejde med vores kunder, udvikler vi den bedste løsning tilpasset til den enkelte kunde. På denne måde betaler du kun for det du får.

InfoScreens informationssystem kræver ingen særlige it-færdigheder. Selv med den mest basale it-viden, kan du anvende det meget brugervenlige system.

Vi tilbyder en helt unik template/brugerflade. Vores template er udviklet således, at den kan tilpasses helt efter dine ønsker. Hermed er det muligt, at opnå et mere professionelt udtryk og få et mere ensartet brand i din virksomhed. Vores template kan designes med dit logo og har lige netop de funktioner som du har brug for.

Lav let det flotteste indhold på dine skærme med et infosystem fra InfoScreens!

Info screen

Det siger kunderne...

Medarbejdere føler sig bedre oplyst med InfoScreens. 67%
Sponsorer føler sig bedre eksponeret med InfoScreens. 96%
Kunder i butik ser tilbud der kører på InfoScreens. 72%
Finder det er en nem måde at bringe budskaber til medarbejdere. 67%
Medarbejdere føler sig bedre oplyst med InfoScreens. 87%