Hosting

Flex Hosting

Placer din virksomheds IT et i dynamisk hosting setup, og få det maksimale ud af de tilgængelige ressourcer.

Skulle jeres behov ændres, kan hosting løsningen nemt opgraderes så flere ressourcer bliver tilføjet, og I atter kan arbejde optimalt.

Har du brug for rådgivning til jeres hosting behov?

Hosting - Cloud

Hosting Muligheder

Ens for alle hosting produkter er, at du selv kan bestemme hvilke services du ønsker at afvikle på serveren, lige fra valg af operativsystem til de enkelte installerede programmer. Vores hosting produkter er baseret på høj kvalitet og ydeevne, med hurtige svartider og maksimal oppetid.

Fjernskrivebord

Lad dine medarbejdere arbejde på et virtuelt skrivebord, som befinder sig i vores hosting miljø. Tilslut til det virtuelle skrivebord uanset hvor i verden du befinder dig, og tilgå alle dine filer og dokumenter helt sikkert.

C5 /Navision

Større regnskabsprogrammer kan kræve en del serverkraft at holde kørerne, vi har derfor sammensat en række muligheder for at drifte en stabil hosted C5/navision server, som holder dit regnskabsprogram kørende.

Webhotel

Få et webhotel som er driftssikkert, med hurtige svartider og let tilgængeligt for dig som er webadministrator.

Sikre dig en hurtig og stabil hjemmeside.

DNS Hosting

Ønsker du at købe et internetdomæne, eller har du allerede et, så kan du vælge at lade IT & Co hoste det i vores hosting datacenter. Internetdomænet kan herfra navigere trafik til jeres hjemmeside, mailadresser, interne servere osv.

SQL Server

Har du behov for en server til afvikling af special programmer eller services, kan vi sammensætte en hosted server som er tilpasset dit projekts størrelse. Serveren kan løbende op- eller nedgraderes.

VPS Server

En Vitual Privat Server kan bruges til mindre serverløsninger, som løbende kan konfigureres hvis behovet skulle ændre sig. Ideel til større hjemmesider, CRM systemer og lign.

Når du samarbejder med IT & Co, rådgiver vi dig altid til den bedste løsning, ud fra de krav du måtte stille til en kommende it hosted løsning. Vi kan med mange års erfaring indenfor data infrastruktur guide dig igennem junglen af server muligheder.

Vi gennemgår jeres muligheder og overvejelser når det gælder vedligeholdelse, drift og datasikkerhed. Netop datasikkerhed er specielt vigtig for os, derfor har vi også valgt primært at hoste indenfor Danmarks grænser, så du altid er i tvivl om hvor dine data bliver opbevaret. Vi overholder bla. alle gældende krav for ISO 27001 certificering.