Flexfone – En skræddersyet telefoniløsning!

Tænk hvis man kunne melde sig ud af telefonkøen, så telefonen ikke ringer mens man sidder i møde, helt uden at røre en finger! Tænk hvis man bare kunne omstille nårsomhelst og hvorsomhelst! 
Det er jo bare ønsketænkning … eller er det?

Flexfone er en komplet kommunikationsløsning til medarbejderen og virksomheden, som samler jeres fastnet og mobiltelefoni enkelt og effektivt. En Flexfone telefoniløsning igennem IT & Co indeholder mange smarte og værdiskabende funktioner, som både tilgodeser hver enkelt medarbejder og hele virksomheden.
Her kan blandt andet nævnes telefonkøer, omstillings funktioner, individuelle ringeprofiler, integration til Microsoft 365 og mange flere.

 

Flexfone kan bruges på både bordtelefoner, computer OG din mobil, så du altid har dine kollegaer ved hånden. 
Med den smarte profilstyring, kan DU bestemme hvornår du er tilmeldt telefonkøer og automatisk viderestille opkald du ikke har mulighed for at tage – på den måde får dine kunder altid den bedste service!


Vi tilbyder en komplet opsætning af jeres nye Flexfone system, så der er 100% styr på alt fra kaldsflow og telefonkøer til profilstyring og personlig opsætning. 
Alle medarbejdere hos IT & Co er certificerede Flexfone supportere og derfor kan du, som altid, være sikker på at få professionel og hurtig hjælp.

Se hvordan Flexfone virker på kun 90 sekunder, med denne video! 

 

Da vi er selvstændige forhandlere af Flexfone, betyder det at I samler alt IT-support og hjælp på jeres telefoniprodukter hos IT & Co – Så slut med at kæmpe med lange telefonkøer og ventetider hos de store teleoperatører!
Flexfone er naturligvis uden binding – og til en super skarp pris.

Har vi fanget din interesse? Så kontakt os endelig på tlf. 74662402 og få en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for at optimere din telefoniløsning.

Vil du vide mere?
Så tryk HER for at læse vores produktfolder