Datasikkerhed

Datasikkerhed frem for alt. Dine data er livsnødvendige for din virksomheds drift, og det tager vi meget alvorligt. Kontakt os for at komme sikker og godt fra start.

Datasikkerhed er et vidt begreb, og det dækker alt lige fra antivirus, softwareopdateringer og firewalls til adgangskodepolitik, backup, og hvordan man agerer på nettet. Der er rigtig mange ting at tage stilling til og holde øje med.

Har du ikke styr på din datasikkerhed i din virksomhed, kan det have fatale konsekvenser. Måske tænker du: ”Det sker ikke for os, vi har ikke noget, de vil have.” Men sagen er den, at det kan ske for alle – og det gør det! Virus- og hackeransgreb sker for alle lige fra private og små enkeltmandsvirksomheder til store virksomheder og koncerner med flere tusinde ansatte. Det kan koste dig dyrt i både nedetid og troværdighed overfor dine kunder.

Vi hjælper dig gerne med at teste datasikkerheden i dit nuværende system, sætte ind hvor det kræves og holde dig sikkert kørende.

datasikkerhed

SikkerMail

Når du sender mails, er det vigtig at du kender modtageren, sender man ofte værdifulde informationer på kryds og tværs af virksomheder eller privatpersoner, kan det være altafgørende at indholdet ikke bliver læst af uvedkommende.

Kommunikerer du allerede med det offentlige, eller virksomheder som behandler personfølsomme data, har de allerede et krav om at benytte sikkermail, da personfølsomme data skal være sikret efter de gældende regler.

SSL datasikkerhed

Datasikkerhed med Sikkermail

Microsoft har lanceret en rækker nye moduler indenfor datasikkerhed, som er tilgængelige i flere office 365 licenser. Har du allerede en Microsoft 365 licens, har du sandsynligvis allerede adgang til nogle af disse datasikkerheds -tiltag, så du kan sende sikrede meddelelser på tværs af din virksomhed, eller eksterne samarbejdspartnere.

Når du sender krypteret mails med Microsoft Azure, er dine meddelelser sikret hele vejen fra afsender til modtager, også når du sender mails til eksterne modtagere udenfor din organisation.

EU
Dataforordningen

Sikkermail der overholder alle EU-regler for datasikkerhed indenfor persondata.

Microsoft
Outlook

Plug’n’play løsning til Microsoft Outlook, krypter og send sikkermail med ét klik.

Krypteret
Forbindelse

Alle mails bliver forsvarligt krypteret, og kan kun åbnes af den tilladte modtager.

Person datasikkerhed

Kommuniker sikkert med det offentlige, Virksomheder eller privatpersoner.

Certificeret
ISAE 3000

Global sikkerheds certifikat som overholder alle gældende sikkerheds standarder for sikkermail.