Når 1+1 giver mere end 2…

ProCom Support styrker både support og kompetencer og slår sig sammen med Rødekro firmaet IT & Co

Pr. 1. september har jeg valgt at fusionere med IT & Co. Jeg fortsætter naturligvis som din personlige kontaktperson og får nu endnu mere tid til at servicere dig samtidig med at jeg fremover har et super stærkt team bag mig.

Hvem er IT & Co

IT & Co har 6 engagerede medarbejdere og har eksisteret siden 1997 med en klar mission: at levere værdiskabende IT-løsninger og en uovertruffen service.

IT & Co har 4 strategiske indsatsområde: IT Drift & Support, Hosting & Backup, Print & Kopi samt Telefoni. (Du kan i øvrigt se mere på itogco.dk)

Det er et bærende element for samarbejdet, at begge firmaer er funderet i samme værdigrundlag, centreret omkring ordentlighed, innovativ værdiskabelse og en stærk nærhed til kunderne.

Hvad betyder det for dig som kunde?

Udover, at der nu står IT & Co i stedet for ProCom Support, på mit visitkort, vil det nye samarbejde også betyde, at jeg vil kunne yde dig en endnu bedre service og du får som kunde samtidig adgang til en lang række nye kompetencer, samlet under samme tag.

Jeg glæder mig til at fortsætte vores gode samarbejde og hvis du har spørgsmål eller andet, hører jeg rigtig gerne fra dig.